Scan2Go

Mitől különleges a Zebra RFID portfóliója?

Az 1969-ben alapított Zebra Technologies 50 éves iparági szakértelemmel rendelkezik. A Zebra, az innováció és a megbízhatóság világszerte elismert vezetője, egyedülálló módon teljes RFID termékportfóliót kínál az eszközök, emberek és tranzakciók azonosítására, nyomon követésére és kezelésére.

Mitől különleges a Zebra RFID portfóliója?

Kézi RFID olvasók:

Egyik legnépszerűbb RFID olvasó eszközük a DS9908R. A sorozat eszközeit 800 MHz-es processzorral, magas felbontású megapixel szenzorral, és a Zebra PRZM Intelligent Imaging technológiájával látták el, így gyorsan és hatékonyan olvassa az 1D, 2D, valamint a Digimarc kódokat. Automatikusan vált kézi, és prezentációs üzemmód között. Kézi módban 62 cm-es az olvasási távolsága, így könnyen beszkennelhetjük a kosárban/kocsiban lévő termékeket. A DS9908R megszünteti a felmerülő problémákat az RFID-címkével ellátott áru rögzítésénél, valamint segíti a visszaküldött áruk és az új elemek gyorsabb feldolgozását. Használatával gyorsabban működő értékesítési pontokat alakíthatunk ki, valamint valós idejű leltárat vezethetünk, amely az időben történő újra rendeléshez és trendelemzéshez szükséges.

Az olvasókon kívül úgynevezett sled-eket is kínálnak, melyek segítségével könnyen átalakíthatók a mobilkészülékek. Az Android és Windows eszközökkel kompatibilis Bluetooth-os RFD8500-al, vagy az RFD2000-el nem csak 1D és 2D kódokat, de RFID-t is olvashatunk.

Fix RFID olvasók:

Az FX9600 a gyártó masszív, robosztus felépítésű, ipari, rögzített UHF RFID olvasója. A 4 vagy 8 portos antenna csatlakozási lehetőségnek köszönhetően, egy időben nagy mennyiségű RFID tag olvasható. Az eszköz rendelkezik PoE támogatással, külső eszközök csatlakoztatására GPIO porttal. A kivételesen magas RF érzékenység a legmagasabb pontosságot és hosszabb olvasási tartományokat biztosít még sűrű RF környezetben is.

Az új FX7500 fejlett RFID-rádió technológiát vezet be a gyorsabb, pontosabb olvasás és a kihívásokkal teli környezetben még következetesebb teljesítmény érdekében. Az új rádió egy rugalmasabb Linux alapú hálózati architektúrával párosul, amely integrálja az RFID és a back-end alkalmazások gyors és egyszerű telepítéséhez szükséges eszközöket és nyílt szabványú interfészeket.

RFID antennák:

A Zebra fix olvasóival kombinálva ezek a hatékony antennák, mint például az AN480, nagy teljesítményű, nagy kapacitású kommunikációt biztosítanak, lehetővé téve a cégek számára, hogy a fontos adatokat az üzleti tevékenység minden pontján rögzítsék, mozgassák és kezeljék.

RFID nyomtatók:

24 órás, folyamatos címkenyomtatás ipari környezetben. Az Xi sorozatot leváltó, rendkívül tartós és megbízható ZT600 nyomtató család ajánlott mindenki számára, akinek számít a termelékenység, hatékonyság és kiszámíthatóság. Jelszóval védett teljes funkciós 3,5”-os színes LCD display, 2GB Flash memória, új fejlesztésű, egyszerűbb címke –és festékszalag követés és hozzáférhetőség. Az XML nyelv használatával könnyedén integrálhat új címke formátumokat és csökkentheti a licensz díjakat, illetve programozási költségeket.

A hordozható mini ZQ520 lehetővé teszi, hogy ott nyomtassuk ki a címkét, ahol szükségünk van rá. Minden jelenlegi Zebra RFID eszközzel kompatibilis, ezzel könnyítve a felhasználást.

RFID címkék:

A megfelelő anyagokkal és ragasztókkal készült, előre tesztelt RFID címkéket, valamint a legjobban teljesítő betéteket és chipeket kínálnak, az alkalmazáshoz testre szabva.

Mit kínálunk mi?

A gyártók kínálják a terméket, mi pedig adjuk hozzá a megoldást. Egyedi igényeknek megfelelő szoftver fejlesztéssel adunk komplett megoldásokat Ügyfeleink részére. Csapatunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik rádiófrekvenciás mobil terminálok telepítésében és üzemeltetésében, melyhez a szükséges vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését és konfigurálását is biztosítani tudjuk. Amennyiben kérdése lenne, segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink mindenben segítenek Önöknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra Technologies kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.