Scan2Go

Leáll a Windows mobil támogatás - mit tehetünk?

Remélhetőleg senkit nem ér nagy meglepetésként, hiszen félhivatalosan a cég már 2017-ben bejelentette, hogy megszűnik a Windows 10 Mobile támogatása. A 2019-es év elején hivatalosan is közölték, hogy december 10-től a rendszerhez semmilyen biztonsági frissítést, vagy egyéb javítást nem kapnak majd a felhasználók, így azok a szervezetek, melyek még nem tették meg, sürgős platformváltás elé néznek.

Leáll a Windows mobil támogatás - mit tehetünk?

Az Ön cége felkészült? Tudja meg milyen megoldást kínálnak a gyártók a cégeknek.

Az EOS a Windows Mobile és Windows CE, valamint WEH platformokra vonatkozik. Természetesen a Windows 10 Mobile rendszerű eszközök 2019. december 10. után is működőképesek lesznek, de ezt a dátumot követően nem jelennek meg hozzá új frissítések (a biztonsági frissítéseket is beleértve), és a biztonsági mentési funkciók, valamint az egyéb háttérszolgáltatások is fokozatosan megszűnnek majd. A Microsoft a Windows Mobile és a Windows CE platformokat kifejezetten a vállalati piacra fejlesztette, és ezek a rendszerek a szerepüket kiválóan be is töltötték. A Microsoft 2020 elejéig kínál kiterjesztett támogatást és biztonsági javításokat a Windows Embedded Handheld (WEH) 6.5-ös verziójához. A Windows Embedded Compact (WEC) 7 Támogatás 2021 első negyedévéig fog tartani.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a legnépszerűbb gyártók mit kínálnak, miként segíthetnek bennünket ebben.

Zebra LifeGuard For Android:

A LifeGuard™ for Android™ a Zebra azon szoftverbiztonsági megoldása, amely kiterjeszti a Zebra androidos vállalati mobilszámítógépeinek életciklusát. A fogyasztói operációs rendszerek biztonsági támogatása 36 hónap elteltével véget ér – jóval hamarabb a szükséges legalább 5 éves élettartamnál. A LifeGuard évekkel hosszabbítja meg az operációs rendszer biztonsági támogatását, miután a fogyasztói támogatás már véget ért – ezáltal jól illeszkedik a vállalati hardverek életciklusához, és segít jelentősen csökkenteni a vállalkozásnak a teljes bekerülési költséget.

A LifeGuard a Mobility DNA egyik megoldásaként egyes androidos Zebra-mobilszámítógépeken érhető el (pl: TC52/57, MC9300) aktív Zebra OneCare szerződéssel. Mindez azt jelenti, hogy Ön hosszabb ideig és biztonságosabban használhatja eszközeit, mint bármely más eszközt az iparágban. A LifeGuard olyan szoftverbiztonsági megoldásokat és megbízhatóságot nyújt, amelyek jól illeszkednek a vállalati hardverek életciklusához, egyszerűsítik az újabb operációs rendszerekre történő átállást, és kiterjesztik a mobileszközökbe történő befektetéseket.

Honeywell Mobility Edge Platform:

A Honeywell új megközelítést alkalmazott a mobil adatgyűjtőkkel kapcsolatos kihívások kezelésére, és a Mobility Edge volt a válasz. A mobil számítástechnika egységes, dinamikus platformja, melynek céljai a következők:

A telepítések gyorsítása: A Mobility Edge használatával minden eszköze egy hardver és szoftver platformon futhat.

Az üzleti teljesítmény optimalizálása: A Honeywell eszközei gond nélkül olvassák a hibás, sérült kódokat. Vezeték nélküli Bluetooth technológiájuknak köszönhetően a munka felgyorsul. A Keypad Creator segítségével személyre szabhatja billentyűzetét, a nem szokványos formátumú szövegek beviteléhez is. Az akkumulátorok cserélhetőek, így a munkának sosem kell megállnia. A Software Client Pack segítségével rendszerezheti adatait, és korlátozhatja a munkavállalók hozzáférését. Az Operational Intelligence megoldás segít minden eszközének nyomon követésében, kezelésében, szabványosításában és optimalizálásában, bárhol is legyenek.

Életciklus meghosszabbítása: A Honeywell az Android 5 verzióján keresztül biztonsági támogatást nyújt, ezzel a leghosszabb életciklust biztosítva az egész piacon. Az Android támogatás lejártával a cég további 2 évig kínál biztonsági javításokat.

A Mobility Edge család tagjai:

- Dolphin CN80

- Dolphin CT60

- Dolphin CT40

- Dolphin CK65

- Thor VM1A

 

Datalogic Shield:

Az átlagos szoftverbiztonsági támogatási idő egy eszközre 2-3 év. A Datalogic Shield 5 évet kínál számunkra az operációs rendszerek frissítésével együtt. Az Android Security Bulletins-nek köszönhetően negyedéves biztonsági javításokat kapunk. Támogatást további 2 évig kapunk az eszköz értékesítésének befejezése után: ez 5-7 éves élettartamot biztosít, pontosan annyit, amit az ügyfelek várnak. 12 hónapos átmeneti támogatást is kapunk az előző Android-verziókhoz: ez kényelmes átmeneti időszakot biztosít az ügyfeleknek a legújabb Android-verzióra való frissítés megtervezéséhez. Automatikus ügyfél értesítések az új frissítésekről: A Datalogic Shield előfizetői feliratkozhatnak a személyre szabott e-mail értesítésekre, hogy értesítsék őket, amint a frissítések elérhetőek lesznek az adott termékekre. A Datalogic Shield kezdetben a következő Datalogic mobilszámítógépeket fedi le:

- Joya Touch A6

- Memor 1

- Memor 10

 

A Datalogic minden jövőbeli Android mobilszámítógépét a Datalogic Shield tervezi.

 

 

sjfslkdjflksdf

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Zebra Technologies kiemelt partnereiként mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes eszközt a tökéletes áron.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:30 - 16:30


Elérhetőség

Telefonszám: +36 20 KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 81.